Close

ΒΙΟΛΟΓΙΑ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Καλώς ήρθατε στο χώρο ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης της βιολογίας Α’ λυκείου.

Ενημέρωση Τρίτη 01/04/2020

Γεια σας γλυκά μου παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά! Αυτή τη φορά θα ήθελα να δείτε τις σημειώσεις σας και να θυμηθείτε τους νευρώνες, το δυναμικό ηρεμίας και τις συνάψεις. Επειδή σίγουρα θα σας κουράσει αυτό, θα παίξετε ένα παιχνίδι για να τα καταλάβετε όλα καλύτερα!

Πηγαίνετε στη διεύθυνση και απολαύστε το.

Τώρα μεταβείτε στο link

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο, αλλά να επικεντρωθείτε στο: άνθρωπος και μελατονίνη και ειδικότερα στο: μάθηση και μελατονίνη. Αν μπορέσετε να βρείτε και παραπάνω πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα, θα ήταν καλό. Περιμένω σκέψεις και ιδέες σας μέχρι την Τρίτη 08/04/2020. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα συζητήσουμε όλα την άλλη εβδομάδα.

Ενημέρωση Τρίτη 24/03/2020

Γεια σας παιδιά μου αγαπημένα, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχετε ακόμα την αισιοδοξία που σας χρωστούν τα νιάτα σας! Ξεκινώντας μια επαφή με τη μορφή επανάληψης, θα ήθελα να διαβάσετε αυτά που γράψαμε για το νωτιαίο μυελό, να συμβουλευτείτε το βιβλίο σας στη σελίδα 151 και να απαντήσετε στις ερωτήσεις 1 και 3 που βρίσκονται στις σελίδες 166 και 167. Επίσης θα ήθελα να μου βρείτε παραδείγματα για εξαρτημένα αντανακλαστικά, που να έχουν ενδιαφέρον. Τις απαντήσεις σας θα τις στείλετε στο email μου που σας δίνω παρακάτω μέχρι την Τρίτη 31/03. Θα προτιμούσα να είναι σε word για να μπορώ να κάνω εύκολα διορθώσεις αν χρειαστεί.

© 2020 e - learning system ΓΕΛ Ασσήρου by V. Stefanidis | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.