Close

Ιστορία Α΄ Λυκείου Α2

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/5/2020

Αγαπητοί και αγαπητές,
μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω λινκ αυτά που είδαμε στο μάθημα σήμερα:
http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/9549

http://photodentro.edu.gr/v/item/video/8522/441

Με τη βοήθεια του τελευταίου λινκ, μπορεί όποιος/α θέλει να απαντήσει και σε αυτές τις ερωτήσεις.

Για όσους/ες δεν έλαβαν το homework της προηγούμενης εβδομάδας για την οικονομία, μπορούν να το προσπαθήσουν εδώ.
Καλή συνέχεια…

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5/5/2020

Οικονομία της αρχαιότητας

Αγαπητό Α2, το παραπάνω αρχείο φτιάχτηκε από όσους και όσες πήραν μέρος στη σύγχρονη διδασκαλία της ημέρας. Φυσικά, μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Το υλικό που επεξεργαστήκαμε είναι εδώ. Με βάση το ίδιο υλικό, μπορείτε να συμπληρώσετε τη Google form με τις ερωτήσεις αυτής της εβδομάδας. Αν χρειαστείτε κάτι άλλο, χρησιμοποιήστε το email.

——————————————————————————————————————–

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 28/4/2020

 

Αγαπητοί και αγαπητές, Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά. Μπορείτε να κατεβάσετε τον ιδεολογικό χάρτη για την πόλη-κράτος που κάναμε όλοι μαζί στη σύγχρονο μάθημα (δεξί κλικ και ‘αποθήκευση εικόνας ως’). Τα στοιχεία τα πήραμε από εδώ. Homework ως το επόμενο μάθημα: πηγαίνετε στο http://photodentro.edu.gr/v/item/ds/8521/9152 , διαβάζετε για την Αθήνα, τη Δήλο, την Έφεσο, τη Θήβα, την Κόρινθο, τη Μίλητο και τη Σπάρτη, και απαντάτε στις ερωτήσεις εδώ (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdH2M0Q2lHrp3_GCwOuizqVGbhFnTBjd_2LLWtLLhNTAYWbkA/viewform). Αν χρειαστείτε κάτι άλλο, χρησιμοποιήστε το email.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12/4/2020

Ιστορία τέλος για την ώρα…Για όσα παιδιά του Α2 δεν είναι στα αγγλικά και δεν έχετε δει το παρακάτω, μπορείτε αν θέλετε να ασχοληθείτε με το…

Easter in Britain!

To answer, click on the link. Write your name, and for the password, use the word english. Watch with English subtitles. Write your answers and when you finish, click HAND IN WORK and then CONFIRM HAND IN WORK. You will get your scores for some questions. For the rest of the questions, you will get your score when your teacher sees your work. Click on the same link to see your final score (you may need to write your name and password again). That’s all!

Για να απαντήσετε, κάντε κλικ στο λινκ. Γράψτε το όνομά σας, και για κωδικό, χρησιμοποιήστε τη λέξη english. Παρακολουθήστε με αγγλικούς υπότιτλος. Γράψτε τις απαντήσεις σας και, όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο click HAND IN WORK και μετά CONFIRM HAND IN WORK. Θα πάρετε τα αποτελέσματά σας για κάποιες ερωτήσεις. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, θα πάρετε τα αποτελέσματά σας όταν ο καθηγητής σας δει τη δουλειά σας. Κάντε κλικ στο ίδιο λινκ για να δείτε το τελικό σας αποτέλεσμα (ίσως χρειαστεί να γράψετε το όνομά σας και τον κωδικό ξανά). Αυτό είναι όλο!

HAPPY EASTER!!!

—————————————————————————————————

Ενημέρωση 6/4/2020

Καλό μήνα, με…

Δραστηριότητες επανάληψης 3

Τρίτο μέρος της επανάληψης, με ερωτήσεις αυτή τη φορά σε google form. Ποιος/Ποια θα κάνει το 100/100; Enjoy…

Το λινκ εδώ

————————————————————————————————————————————————————————————————-

Αγαπητοί/-ες μαθητές/-τριες,
ευχόμενος ότι εσείς, οι συγγενείς και οι φίλοι σας είναι όλοι καλά, σας καλωσορίζω και εγώ σ’ αυτή την ιστοσελίδα. Εδώ, μπορείτε να βρείτε δραστηριότητες που σας βοηθούν να κάνετε επανάληψη, να μάθετε νέα πράγματα και, ελπίζω, να περάσετε καλά ώσπου να ξαναβρεθούμε! Καλή διασκέδαση!
ΥΣ: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email μου, jtwoooo2000@yahoo.gr, για ότι ερωτήσεις έχετε.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Δραστηριότητες επανάληψης

Η Ιστορία μόνο με επανάληψη μαθαίνεται (δυστυχώς…), και τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναδούμε πράγματα που αναφέραμε φέτος. Ανατρέξτε στο βιβλίο σας και απαντήστε στις ερωτήσεις του αρχείου. Στείλτε τις απαντήσεις σας στο jtwoooo2000@yahoo.gr Γράψτε τις απαντήσεις σας εντός του email, ή στείλτε το συμπληρωμένο αρχείο ως επισύναψη. Προθεσμία: 27/3

ασύγχρονη εκπαίδευση – επανάληψη 1

ασύγχρονη εκπαίδευση – επανάληψη 2

© 2020 e - learning system ΓΕΛ Ασσήρου by V. Stefanidis | WordPress Theme: Annina Free by CrestaProject.