Posted by marlyk On June - 28 - 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα e-eggrafes.minedu.gov.gr/ θα είναι ανοιχτή για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο σχολικό έτος 2021-22 μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021. Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης ο έτερος κηδεμόνας πρέπει άμεσα να δηλώσει με κάθε πρόσφορο τρόπο (είτε με αποστολή e-mail είτε με υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986) στην Διευθύντρια του Λυκείου  ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης, όπως εκείνο έχει υποβληθεί. Μετά την διαδικασία της ηλεκτρονικής αίτησης και την κατανομή των μαθητών θα πρέπει να προσκομιστούν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά:

1. Υπεύθυνη δήλωση, όπου δηλώνεται η αποδοχή της ηλεκτρονικής ενημέρωσης για ζητήματα της πορείας φοίτησης του/της μαθητή/τριας, καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση για την παραλαβή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή ο αριθμός του τηλεφώνου στο οποίο θα αποστέλλονται τα σύντομα μηνύματα (SMS). Στην περίπτωση διάσπασης της συμβίωσης, είτε αυτή έχει συντελεσθεί με γάμο ή με σύμφωνο συμβίωσης των κηδεμόνων θα πρέπει να υποβάλλονται δύο υπεύθυνες δηλώσεις με τα προσωπικά τους στοιχεία.

2. Υπεύθυνη δήλωση  ότι ο/η εγγραφόμενος/η μαθητής/τρια δεν φοιτά σε άλλο Γενικό Λύκειο ή Επαγγελματικό Λύκειο ή σχολείο/σχολή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οποιουδήποτε Υπουργείου ή σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή στο μεταλυκειακό έτος-τάξη μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.ή σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή σε Επαγγελματική Σχολή Κατάρτισης (Ε.Σ.Κ.) και ότι δεν κατέχει απολυτήριο Λυκείου

3. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας.

4. Ατομικό Δελτίο Υγείας για τους μαθητές της Α’ τάξης

5. 2 Φωτογραφίες για τους μαθητές της Γ’ τάξης.


	

Comments are closed.